Actualitat blaugrana

Gabi Milito es fa les primeres fotos com a nou jugador del Barça i avui serà presentat

Gabi Milito va arribar ahir a Barcelona i ja va passar per les oficines del club blaugrana. L'argentí passarà aquest matí el reconeixement mèdic i després se'n farà la presentació. L'exdefensa del Saragossa serà presentat inicialment amb el número 12. Tot i això, el "Mariscal", com l'anomena l'afició del seu país, no estarà a les ordres de Rijkaard fins a l'11 d'agost. Milito té més vacances perquè ha disputat aquest estiu la Copa Amèrica. Mentrestant, Henry i Touré ja s'exerciten aquests dies a la Masia, per començar a agafar la forma.

Actualitzat

La revisió mèdica de Milito serà a les onze del matí i dues hores més tard tindrà lloc la presentació. Les portes de l'estadi s'obriran a partir de la una perquè tots els seguidors que ho desitgin puguin gaudir en directe dels primers tocs de pilota de Milito amb la samarreta blaugrana. Un cop hagi complert tot el protocol, el jugador argentí, que firmarà per quatre temporades, marxarà de vacances fins a l'11 d'agost, ja que acaba de disputar la Copa Amèrica amb la seva selecció.

Només aterrar a Barcelona, Milito va voler deixar clar que "el Barça és el millor equip del món" i que espera estar a l'altura del club. L'argentí, a part de reconèixer que és un "privilegiat", també va explicar que el club català era la seva primera opció en cas de marxar del Saragossa.

Henry i Touré s'entrenen

Mentrestant, Henry i Touré es van exercitar ahir de manera suau, tres dies abans que comenci oficialment la pretemporada blaugrana. Les seves lligues van acabar abans que l'espanyola, i volen estar a l'altura de les circumstàncies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut