El pilot asturià espera poder pilotar el seu MP4-30 al circuit de Sepang
Fórmula 1

Fernando Alonso: "Faré tot el possible per ser a Malàisia"

El pilot asturià Fernando Alonso (McLaren), que no participarà en el Gran Premi d'Austràlia per prescripció mèdica, ​​assegura que farà "tot el possible per ser a Malàisia ", la segona prova del Mundial de Fórmula 1, que es disputarà el 27 de març

Actualitzat

Fernando Alonso va patir el 22 de febrer passat un accident durant els entrenaments de pretemporada a Barcelona, ​​en xocar lateralment contra un mur de ciment, i no participa en el Gran Premi d'Austràlia per prescripció mèdica.

"Per descomptat, estic molt decebut per no ser al costat de Jenson (Button) al garatge de McLaren-Honda a Melbourne però entenc les recomanacions dels metges. Ja m'he tornat a entrenar i m'estic preparant per la meva primera cursa amb el MP4- 30 ", comenta Alonso en un comunicat de l'equip.

L'asturià dóna les gràcies "a tots pels seus amables desitjos i el seu suport. Faré tot el possible per tornar a Malàisia. Li desitjo el millor a Kevin (Magnussen, el seu substitut a Melbourne) per a aquest cap de setmana a Austràlia. Sé que el cotxe està en bones mans", diu.

Pel que fa a la seva experiència amb el cotxe en els entrenaments de pretemporada, Alonso explica: "Encara que vam haver d'afrontar un munt de reptes en els tests, estic molt animat per les sensacions que vaig rebre del cotxe. Estic desitjant processar amb l'equip totes les dades que es recullin aquest cap de setmana per continuar el nostre desenvolupament."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut