Els jugadors del Reus, units abans de guanyar contra el Màlaga
Futbol

Els jugadors del Reus rectifiquen el comunicat en què criticaven les declaracions del seu entrenador

El planter de l'equip roig-i-negre ha publicat aquest dilluns al matí un comunicat on es desmarcava de les crítiques de Xavi Bartolo a l'AFE i ha rectificat a primera hora de la tarda

Actualitzat

Nou capítol a la greu situació que viu el CF Reus Deportiu. Després del meritori triomf a Màlaga (0-3), el tècnic de l'equip va criticar en la roda de premsa el que al seu parer eren ingerències constants de l'Associació de Futbolistes (AFE), que van mantenir reunions amb els jugadors durant la setmana. 

Els jugadors han volgut desmarcar-se aquest dilluns al matí de la postura del seu entrenador i en un comunicat conjunt han volgut expressar el seu desacord amb el tècnic.

"Ens sembla sorprenent que el nostre entrenador ens critiqui després de guanyar un partit 0-3 (...) No ens hem sentit en cap moment pressionats pel sindicat que ens representa. No és cert que l'AFE estigui interferit en la preparació dels nostres partits. Les reunions que hem mantingut amb els seus representants no han perjudicat la nostra tasca diària com a jugadors del Reus, Entenem que en aquestes circumstàncies la comunicació amb el sindicat ha de ser fluida (...) Tot i que la situació no és la millor, nosaltres continuarem defensant la samarreta amb la mateixa professionalitat que el primer dia."

Tot i això, els jugadors del Reus han rectificat el comunicat a primera hora de la tarda afegint un nou punt en què han demanat disculpes a Bartolo i han al·legat una "mala interpretació" dels fets.

"Hem decidit retirar els punts 2 i 5 de l'anterior comunicat. Per una mala interpretació no vam ser justos amb el nostre entrenador i li demanem disculpes."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut