Segona

El Reus deixa els problemes del club al vestidor i s'imposa al Màlaga (0-3)

Borja Herrera i Gus Ledes, de penal, a la primera part, i David Querol, a la segona, han donat el balsàmic triomf als roig-i-negres

El CF Reus Deportiu ha plantat cara de valent tot i anar a La Rosaleda amb només 12 jugadors del primer equip i 6 del filial per fer front a un dels equips més forts de la Segona Divisió. Després del xiulet inicial, els roig-i-negres han deixat en el vestidor la greu crisi que està passant el club del Baix Camp i han exhibit la seva professionalitat fins al punt de tombar el Màlaga (0-2).

De fet, ha estat el Reus qui s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol Borja Herrera que ha rematat de cap una gran centrada d'Àlex Carbonell i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. La diana del conjunt català ha deixat glaçat l'estadi andalús i és que els de Juan Ramon López Muñiz s'han vist sorpresos per un equip a qui tothom donava per mort abans de jugar.

El Màlaga ha buscat la reacció i ha pujat la pressió per intentar capgirar el marcador. Però les envestides del conjunt local s'han vist frenades per les intervencions de mèrit de Pol Freixanet sota els pals que ho ha aturat tot. Amb el 0-1 el partit ha arribat al descans.

A la segona part, el Reus no ha baixat els braços i en una acció al contracop Diego González ha escombrat David Querol quan s'internava a l'àrea en solitari. L'àrbitre no s'ho ha pensat dues vegades i ha xiulat la pena màxima. Gus Ledes, des dels onze metres, ha enviat la pilota al fons de la xarxa tot i que el porter del Màlaga ha estat a punt d'aturar el penal. A 30 minuts del final, amb el 0-2 en el marcador, el Reus ha començat a acariciar una victòria amb molt de significat que David Querol ha posat la cirereta amb el tercer que ha fet que La Rosaleda es desfés en aplaudiments cap al conjunt roig-i-negre. Centrada magistral d'Alfred Planas i el davanter reusenc remata a plaer (0-3).

En el temps afegit, Pol Freixanet ha protagonitzat una doble intervenció just a l'àrea petita que ha evitat el gol de l'honor del Màlaga.

La notícia negativa per al Reus ha estat la lesió de Mario Ortiz que s'ha vist obligat a demanar el canvi i ha abandonat el terreny de joc.