Mirotic durant un partit d'aquesta temporada a l'Eurolliga (Europa Press)
Bàsquet

Els bons números de Mirotic no eviten la crisi de l'Olimpia de Milà de Messina

Els italians ja han perdut cinc partits a l'Eurolliga, tot i el bon rendiment del montenegrí. Un exblaugrana, a punt de ser acomiadat

Redacció Esport3Actualitzat

L'Olimpia de Milà d'Ettore Messina, l'experimentat tècnic italià, ha començat l'Eurolliga amb molt mal peu. Les dues derrotes encaixades a casa aquesta setmana, contra el Mònaco (66-72) i el Maccabi (90-98), han deixat l'equip en els últims llocs de la classificació amb només una victòria en sis jornades. Un registre força dolent per a un equip que aspira, almenys, a jugar la final a quatre.

I això que les xifres del seu fitxatge estrella, l'exblaugrana Nikola Mirotic, són les millors de tota la competició europea. El fitxatge estrella dels milanesos és el màxim anotador, amb 20,5 punts per partit, i també el que més valora, 25 per partit. En el rànquing dels més rebotejadors, és segon, amb 7,7 rebots de mitjana.

El canvi de posició --Messina el fa jugar d'aler-- no ha afectat el seu rendiment. El montenegrí està excel·lint, almenys amb els números a la mà. Tot i això, aquesta setmana un error garrafal en una esmaixada va ser viral a la xarxa.

Pangos, assenyalat

Un altre exblaugrana, Kevin Pangos, es troba en el punt de mira del conjunt llombard. En l'últim partit, contra el Mònaco, va quedar-se fora de la convocatòria per una "decisió tècnica", segons va explicar Messina.

Però els rumors, cada cop més insistents, apunten que Pangos podria tenir les hores comptades a Milà. L'Olimpia vol fer canvis en la posició de base, i està mirant el mercat per trobar-li un substitut.

 

 

Anar al contingut