Bellingham treient la llengua per celebrar el 0 a 2 del Reial Madrid

El Madrid pateix més del compte a Braga, però suma el tercer triomf (1-2)

Els d'Ancelotti s'han avançat 0 a 2 amb gols de Rodrygo i Bellingham, però el gol d'Álvaro Djaló ha donat opcions als portuguesos, que han collat els blancs en els darrers minuts

L'exblaugrana Abel Ruiz ha començat a la banqueta el duel contra el Madrid. Artur ha preferit l'opció del francès Simon Banza. Havia començat bé el Braga, portant el pes del joc i buscant amb verticalitat la porteria de Jepa.

Però ha arribat Vinícius. El brasiler ha aprofitat al minut 16 una passada en profunditat gràcies a la seva velocitat i ha acabat amb una passada a l'interior de l'àrea. La sort s'ha aliat amb els blancs --avui de negre--, ja que el rebuig del central Serdar Saatçi ha rebotat en el genoll de Rodrygo, una carambola que ha servit per establir el 0 a 1. Rodrygo Goes no marcava des de la primera jornada de Lliga, el 12 d'agost contra l'Athletic Club.

El libi Al Musrati, en el 20, ha pogut empatar a la sortida d'un córner després d'una errada col·lectiva, però la seva rematada l'ha rebutjat a córner Jude Bellingham. Els portuguesos han insistit, però sense trobar porteria.

En el 25 ha estat Ricardo Horta, però la seva rematada des del punt de penal s'ha estavellat en la defensa madridista. Mentrestant, els d'Ancelotti canalitzaven tot el joc ofensiu a la banda esquerra de Vinícius, l'home més clarivident dels madridistes.

Vinícius, que continua anant a la seva, ara canviant de banda, ha estat a punt d'aprofitar al minut 37 una errada en la sortida del porter Matheus, però la pilota ha sortit desviada a la dreta de la porteria de l'equip d'Artur George.

Els portuguesos, això sí, amb una línia defensiva molt avançada, han facilitat molt la feina al brasiler.

El Braga ha continuat buscant la porteria de Kepa, i ara ha estat el madrileny Álvaro Djaló --però internacional amb Guinea Bissau-- qui ha disposat d'una clara oportunitat en el 44, però la seva rematada ha sortit massa creuada.

Jude Bellingham ha fet lluir Matheus, amb una rematada amb la cama esquerra que rebutja el brasiler a córner, en la que ha estat la primera ocasió de la segona part. Camavinga, al 58, ho ha provat des de lluny, però Matheus ha respost amb una bona aturada blocant la pilota. I a l'hora de joc ha arribat el 0 a 2.

Jude Bellingham, lliure de marca i al límit de l'àrea, ha carregat la cama dreta i ha ajustat la pilota a ras del pal esquerre de Matheus. Un altre toc de classe de l'anglès per marcar.

Quan tot semblava sentenciat, un minut més tard, i amb una ràpida jugada dels portuguesos, Álvaro Djaló caçava una pilota a prop de l'àrea petita per retallar diferències, 1 a 2.

En el 70, Ricardo Horta ha disposat d'una gran ocasió en una rematada des del punt de penal, però Kepa ha rebutjat la pilota a córner. El partit passava a ser d'anada i tornada. I en una d'aquestes, en el 83, Vinícius arrencava amb velocitat i marcava l'1 a 3. Un gol, però, que ha estat anul·lat per fora de joc en el moment de rebre la passada, segons ha indicat el VAR.

En el temps afegit, l'exblaugrana Abel Ruiz ha rematat a la mitja volta per damunt del travesser. La resposta, una més, de Vinícius, però una bona sortida als peus de Matheus evitava que el brasiler sentenciés. Ja no hi ha hagut temps per a res més, i el Madrid suma el tercer triomf a la Lliga de Campions.

En l'altre partit del grup, el Nàpols també agafa avantatge camí dels vuitens després de guanyar al camp del Union Berlin per 0 a 1. L'únic gol del partit l'ha marcat Giacomo Raspadori al minut 65.