Bàsquet

El CSD dóna la raó al Club Ourense Baloncesto, que jugarà a la Lliga Endesa la temporada que ve

Aquesta resolució obliga l'Associació de Clubs Espanyols de Bàsquet (ACB) a readmetre l'equip gallec en la màxima categoria del bàsquet espanyol

Actualitzat

El Club Ourense Baloncesto (COB) ha informat aquest dimarts que la temporada 2015-16 jugarà a la Lliga Endesa, després que el Consell Superior d'Esports (CSD) hagi acceptat el seu recurs. Aquesta resolució obliga l'Associació de Clubs Espanyols de Bàsquet (ACB) a readmetre l'equip gallec en la màxima categoria del bàsquet espanyol.
 
"Després de més de dos mesos d'espera, el CSD ha acceptat la reclamació i la temporada que ve jugarem a la lliga ACB", assegura el club gallec a través del seu compte oficial de Twitter.

El 3 de juliol passat l'ACB va decidir no inscriure el COB en la Lliga Endesa en no superar "l'auditoria econòmica exigida" per competir en aquesta categoria. Una decisió que el club gallec va recórrer, en primer lloc, davant el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAS), que es va declarar incompetent.
 
El COB va decidir presentar un altre recurs al CSD i el màxim organisme esportiu espanyol ha acabat per donar-li la raó. Amb la readmissió dels gallecs, ara falta per definir si la pròxima Lliga Endesa tindrà 19 equips.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut