Jalen Reynolds esmaixa sense oposició (EFE/EPA/PHILIPP GUELLAND)
Eurolliga

Wade Baldwin ensorra un Barça sense Mirotic a Munic (90-77)

Un pèssim tercer quart ha condemnat els blaugranes a una nova desfeta europea, la tercera consecutiva

Miquel RibasActualitzat

A Munic, el Barça ha encadenat davant del Bayern la tercera derrota consecutiva a l'Eurolliga, després de les encaixades davant del Maccabi i l'Efes d'Istanbul. La baixa d'última de Mirotic, per motius personals, s'ha notat en excés. L'equip de Jasikevicius, potser encara sota els efectes de la seva victòria davant el Reial Madrid a la Lliga ACB, no ha donat una a dretes, enfront del festival de Wade Baldwin. El base estava a tot arreu i ha liderat el seu equip a la victòria. Ha acabat el partit com a jugador més valuós amb 29 punts, 7 assistències i tres rebots.

El Barça, fluix en defensa, ha aguantat l'empenta alemanya fins al descans quan ha marxat amb dos punts d'avantatge (43-45). En la represa s'ha produït la desfeta blaugrana amb un parcial de 8 a 0 amb tres cistelles consecutives de Zipser. A partir d'aquí, el festival del Bayern de Munic ha anat a més catapultat per Baldwin, Nick Weiler-Babb i Paul Zipser. El Barça ha arribat a perdre de 19 punts de diferència (74-55). Des de la banqueta Jasikevicius ha intentat donar un tomb a l'equip, però no ho ha aconseguit. Adam Hanga, Rolands Smits i Àlex Abrines, amb 16 punts, hi han posat ganes, però no han tingut el dia. Amb aquesta victòria el Bayern de Munic continua en ratxa i suma la quarta victòria consecutiva a casa.