Memphis Depay, l'objectiu prioritari del Barça per reforçar la davantera (Reuters)
Barça

El Barça pretén fitxar al mercat d'hivern com ja tenia previst abans de la lesió d'Ansu Fati

Segons ha explicat Laia Tudel al programa "Onze" d'Esport3, el club blaugrana segueix treballant per incorporar els dos reforços que va demanar Ronald Koeman, un davanter (Memphis Depay) i un central (Èric Garcia)

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça intentarà fitxar al mercat d'hivern tal com ja tenia previst fer abans de la lesió d'Ansu Fati. Segons ha explicat Laia Tudel al programa "Onze" d'Esport3, el club blaugrana segueix treballant per incorporar els dos reforços que va demanar Ronald Koeman, un davanter (Memphis Depay) i un central (Èric Garcia).

Tot i l'interès per aquests dos futbolistes, el president de la junta gestora Carles Tusquets ha recordat que el Barça només podrà fitxar si abans hi ha alguna venda o, també, alguna sortida en forma de cessió que permeti rebaixar l'elevada massa salarial de la plantilla. Futbolistes amb pocs minuts aquesta temporada, com Junior Firpo o Carles Aleñá, podrien sortir del club i entrar en alguna operació com a cedits o per fer caixa amb l'objectiu d'ingressar diners.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut