El Barça i els àrbitres van sortir a la pista a l'hora acordada, però el Liceo no
Hoquei patins

El Barça-Liceo s'haurà de jugar en una nova data

La Federació Espanyola considera justificada la incompareixença de l'equip gallec i insta els dos clubs a trobar una data per disputar el partit

Actualitzat

La Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) ha dictaminat sobre el Barça-Liceo de La Corunya, que no es va poder disputar en la data prevista, el passat 22 de desembre, perquè l'equip gallec no es va presentar al Palau Blaugrana ni el dia ni a l'hora acordats. L'expedició liceista no va poder volar a Barcelona per un fort temporal a Galícia. Ara, la Federació ha considerat justificada la incompareixença de l'equip corunyès i ha donat un termini de cinc dies als dos equips perquè trobin una data per disputar el partit.

Es dona la circumstància que Barça i Liceo comparteixen el liderat de l'OK Lliga amb els mateixos punts, i que, per tant, el duel té força transcendència. Si la Federació no hagués trobat justificada l'absència del Liceo, se li hauria concedit la victòria al Barça per 10-0. Les dues parts disposen de 10 dies per recórrer la decisió federativa si ho consideren oportú.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut