Esports

El Comitè de Competició no perdona Jude Bellingham i li posa una sanció

El jugador madrileny va ser expulsat contra el València al final del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Mestalla està portant molta cua. El duel va ser polèmic i encara avui se'n parla. Bellingham al final del matx es va dirigir a l'àrbitre, enmig d'una enorme baralla, i va dir: ''it's a fucking goal''. Una expressió que l'àrbitre extremeny va sancionar automàticament mostrant la cartolina vermella al davanter del Reial Madrid. Per això li han caigut dos partits de sanció.

El Comitè de Competició així ho ha decretat: de manera que es perdrà tant el partit contra el Celta de Vigo al Bernabéu com el d'Osasuna, a domicili. El Reial Madrid té previst recórrer a Apel·lació per intentar rebaixar la sanció de l'anglès.

L'acta del partit, Gil Manzano va reflectir-ho així:

"Després de la finalització del partit i encara en el terreny de joc, es va dirigir cap a mi corrent en actitud agressiva i a crits, repetint en diverses ocasions 'its a fucking goal"

Les polèmiques de Mestalla

Un altre capítol dels àrbitres a la Lliga. El duel a Mestalla entre el València i el Madrid (2-2) està indignant el madridisme. El motiu? Doncs pel final d'infart. L'àrbitre va donar 7 minuts més de temps afegit; i al 98, Bellingham va marcar el tercer gol, de cap, que va donar la victòria als blancs en l'últim sospir. Però, no, aquest gol mai va pujar al marcador, ja que el col·legiat Gil Manzano va xiular el final del duel segons abans, en plena jugada, i per això el Reial Madrid està ben enfadat, perquè la cosa va quedar en un empat, i es van deixar dos punts vitals en plena lluita pel lideratge.

Evidentment, les reaccions a tot plegat no han tardat a arribar. Una, la de Vinícius, que ha estat breu i concís a les xarxes socials amb un tuit.

També el tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, diu que l'acció és una cosa "inèdita", que mai li ha passat. A més, protesta que a Bellingham l'expulsin per haver dit "it's fucking goal".

També el davanter del València Hugo Duro, que va marcar un dels gols del seu equip en l'empat davant el líder a Mestalla, va mostrar la seva sorpresa pel final del partit.

"Va dir que era l'última jugada del partit i no entenc per què triga a xiular, després. Entenc el Reial Madrid, però l'àrbitre va dir que era l'última. Ha estat tot el partit xiulant-ho tot."

El Madrid recorrerà la targeta vermella

El Reial Madrid presentarà al·legacions per a la defensa de Jude Bellingham per la cartolina vermella que va rebre a la conclusió del partit. La plantilla madridista segueix en "xoc" pel que va passar a Mestalla, segons descriuen a EFE fonts del club blanc, que ja prepara les al·legacions pertinents per presentar al Comitè de Competició en defensa de Bellingham. El col·legiat del matx, Jesús Gil Manzano, després de no concedir el gol del migcampista anglès, va recollir en l'acta la raó per la qual va mostrar la targeta vermella a Bellingham:

"Per dirigir-se en actitud agressiva i a crits. Després de la finalització del partit i encara al terreny de joc, es va dirigir cap a mi corrent i en actitud agressiva i a crits, repetint en diverses ocasions 'it's a fucking goal'", ha apuntat a l'acta Gil Manzano.

El Reial Madrid entén que, atenint-se a l'acta del col·legiat, no hi va haver cap insult, i que l'expressió de Bellingham no mereix ser castigada amb una cartolina vermella que li impedirà, com a mínim, jugar el partit de la vint-i-vuitena jornada davant el Celta de Vigo, al Santiago Bernabéu.

 

L'opinió dels àrbitres

L'àrbitre Xavier Estrada ha analitzat al programa "Gol a gol" d'Esport3 la decisió de Gil Manzano en el moment de xiular el final del partit. Estrada ho té molt clar i no es planteja dubtes sobre la validesa de l'últim gol del Reial Madrid.

"És una situació de joc que no pot passar"

Protagonistes a la premsa escrita

Les portades d'alguns diaris esportius s'han despertat així:

Aquest és el resum del partit:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut