Imatge de la brutal entrada de Casto sobre David Querol (LaLiga)

David Querol tranquil·litza l'afició del Reus després de la topada amb Casto

El davanter del Reus va haver de ser retirat amb llitera per culpa d'un impacte a la cara que li ha costat tres punts de sutura al llavi

Marc BéjarActualitzat

La victòria del Reus contra l'Almeria (1-0) al Nou Municipal va deixar un reusenc descontent. Corria el minut 65 de partit quan, durant un atac dels locals, en una pilota dividida fora l'àrea, David Querol va rebre una salvatge entrada de Casto, porter de l'Almeria, en una sortida desesperada. La bota del visitant va impactar directament a la cara del futbolista català, que va quedar estabornit pel cop.

Després d'uns minuts, Querol va haver de ser substituït un cop retirat amb llitera fent evidents signes de dolor. Tot i l'aparatositat de l'acció, afortunadament ha quedat en un ensurt, tal com ha explicat el mateix futbolista del Reus. El jugador, de 27 anys, va haver de ser traslladat a l'hospital, on s'ha descartat qualsevol lesió greu. El davanter va patir un traumatisme facial amb ferida al llavi que ha requerit punts de sutura, tot i que el club espera que pugui tornar a entrenar-se aquest mateix dimecres.

Querol, a través d'un missatge a les xarxes socials, s'ha encarregat de tranquil·litzar tothom. "Ja sóc a casa. Tot ha quedat en un ensurt", ha explicat el jugador, que també ha agraït les mostres de suport rebudes en les últimes hores. El reusenc fins i tot ha fet broma sobre la jugada. "Content per la victòria i els tres punts, més els altres tres que dubto que la federació aprovi", ha ironitzat el jugador referint-se als punts de sutura arran de la ferida al llavi.