El Reus Deportiu és vuitè, amb 30 punts (@laliga)

Victòria soferta del Reus sobre l'Almeria

Els reusencs tanquen la primera volta de la lliga amb un 1 a 0 davant l'Almeria que els deixa a tocar de les posicions de promoció a Primera

Només una victòria en les cinc últimes jornades havia allunyat el Reus de la zona alta de la classificació. Aquest diumenge visitava el Municipal un Almeria en hores baixes, enfonsat en la classificació i sense cap victòria lluny de l'Estadi dels Jocs del Mediterrani. D'un bon començament, els homes de Natxo González han assumit el domini del joc, però els ha costat força crear perill sobre la porteria defensada per Casto. De mica en mica ho han anat aconseguint i, després d'un parell d'ocasions desaprofitades, ha arribat l'un a zero. Máyor, amb el cap, ha rematat una centrada d'Ángel Martínez en el minut 32 per avançar els reusencs en el marcador.

En la segona part no ha canviat res, i el domini ha continuat sent local, amb un Almeria amb molt poques idees ofensives. L'oportunitat per sentenciar l'enfrontament ha arribat en el minut 77. Joaquín ha comès un clar penal sobre Máyor que l'àrbitre, el càntabre Arias López, no ha dubtat a assenyalar. Però quan semblava que arribaria el gol de la tranquil·litat, no ha estat així. Jorge Díaz ha llençat el penal per sobre del travesser de la porteria dels andalusos.

Tot i això, el Reus no ha patit per mantenir el resultat i, al final dels 90 minuts, s'hi ha arribat amb l'un a zero, que deixa els de l'Alt Camp amb els mateixos punts que el Tenerife, l'últim equip que ocupa plaça de promoció d'ascens a Primera.