Guardiola, atenent els mitjans al torneig de golf
Guardiola, atenent els mitjans al torneig de golf
barça

Clara rèplica de Guardiola a Xavi pel cas Cancelo: "L'han informat molt malament"

El del City ha lloat la tasca del tècnic blaugrana però ha negat el veto que va explicar a TV3

Redacció Esport3Actualitzat

El guanyador del triplet Pep Guardiola és a Catalunya de vacances. Diumenge va compartir un sopar entre amics amb Joan Laporta i Xavier Sala-i-Martín, i aquest dilluns ha començat la setmana en un torneig de golf benèfic. Des de Torroella de Montgrí ha sortit al pas de les declaracions de Xavi Hernández a TV3 sobre el veto del tècnic del City a cedir Joao Cancelo el passat gener al Barça. Ho ha fet sense embuts:

"Ho vaig llegir. A Xavi l'han informat molt malament. El que va dir està allunyat de la realitat. El Joao havia de sortir i ens era igual on anava. Com si vol anar al United, que és el nostre rival. És una decisió d'ell i del seu agent, i els clubs es posen d'acord. D'ell i del Bayern, on va anar. No diré que el van enganyar, però el van mal informar. Res d'això és veritat. No en tinc ni idea de perquè no va acabar al Barça, a nosaltres no ens va arribar cap oferta del Barça."

Sobre el futur del portuguès, que torna a estar obert a partir d'aquest estiu, ho ha deixat clar: "No depèn de mi".

Més enllà d'aclarir aquest embolic, Guardiola ha volgut lloar la tasca del tècnic blaugrana a la banqueta:

"El Barça té un entrenador collonut. Coneix la casa i sap com va aquest invent. Amb ell el Barça ha començat a renéixer. Ha guanyat la Lliga, que és el trofeu més important i tant de bo hi sigui més i més anys. I quan Xavi decideixi que ha acabar la seva etapa vindrà el Busi o un altre. Són etapes, ja ho vaig dir. La meva com a entrenador va acabar."

En aquest sentit, creu que Laporta tampoc l'hi demanaria.

No dona per perdut Gündogan

Sobre el futur del seu capità al City, Ilkay Gündogan, pretès pel Barça, Guardiola ha estat irònic i entre rialles ha reconegut: "Em consta que tant el City com el Barça hi estem molt interessats".

"Tant de bo es quedi amb nosaltres i si al final marxa al Barça, només puc dir que serà un fitxatge extraordinari. Encara lluitem perquè es quedi amb nosaltres."

Com tampoc ha fet el president del City, Guardiola no dona per perdut l'alemany, que no ha estat l'únic nom de què ha parlat. Tot i recordar: "M'esteu fent preguntes de director esportiu i soc entrenador", i també ha ironitzat entre rialles sobre Mbappé:

"No entrarem en la cursa per tenir els seus serveis. Vosaltres sabeu on vol anar. [Dirigint-se a periodistes de Madrid] Us veig contents."

Guardiola, atenent als mitjans al torneig de golf
Guardiola, aquest dilluns (CCMA)

Finalment, ha demanat més reconeixement dels mèrits del seu col·lega Luis Enrique en la consecució de la primera Nations League de la "roja".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut