El president Laporta acompanya Xavi a la sortida
El president Laporta acompanya Xavi a la sortida
Barça

El Barça fa oficial la destitució de Xavi

La reunió prevista per a dilluns s'ha avançat. Hansi Flick és l'escollit per succeir el tècnic de Terrassa a la banqueta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

L'etapa de Xavi al capdavant del Barça s'ha acabat. El president Joan Laporta, acompanyat de la resta de la comissió esportiva, ha anat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per comunicar al tècnic terrassenc que prescindeixen dels seus serveis. Xavi dirigirà l'equip en l'últim partit de Lliga, aquest diumenge contra el Sevilla.  

D'aquesta manera, s'ha avançat la trobada que el tècnic blaugrana havia de tenir amb el president i la resta de la comissió un cop s'acabés la Lliga, previsiblement dilluns, per determinar quin seria el futur de la banqueta del Barça.

Després que es filtrés el principi d'acord del club amb Hansi Flick, Laporta ha decidit escurçar terminis i parlar cara a cara amb Xavi. El president ha comunicat a l'encara tècnic blaugrana que no compten amb ell per a la temporada que ve. L'escollit per succeir-lo és Flick, tot i que el Barça no ha fet encara oficial el seu nomenament i s'ha limitat a assenyalar que en els pròxims dies informarà "sobre la nova estructura del primer equip".

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut