Una imatge de Laporta i Guardiola de l'agost passat, en el marc de l'amistós per recaptar fons per l'ELA
Una imatge de Laporta i Guardiola de l'agost passat, en el marc de l'amistós per recaptar fons per l'ELA
futbol

Pep Guardiola i Joan Laporta sopen percebes a Barcelona per celebrar la temporada

L'àpat, que ha comptat amb la presència de familiars i amics, s'ha fet en un cèntric restaurant

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola i Joan Laporta no van veure la Nations League. A l'hora que Espanya i Croàcia es disputaven el trofeu, el tècnic del Manchester City i el president del FC Barcelona compartien taula en un cèntric restaurant de Barcelona. No van sopar sols. Jijantes va captar les imatges que il·lustren l'àpat, que va comptar amb la presència de familiars i amics.

L'endemà, Guardiola ha explicat en un torneig de golf benèfic la interioritat de com es va organitzar un sopar en què, tal com ha explicat, van menjar percebes. Laporta s'hi va acoblar:

"Amb Joan Laporta ens veiem una vegada a l'any. Jo havia quedat per sopar amb Xavier Sala i Martín i el meu fill Marius, i ell es va apuntar."

El sopar va servir, ben segur, per celebrar la collita de títols d'una temporada en què els britànics han conquistat el triplet --Champions, Premier League i FA Cup-- i els barcelonistes, el "doblet", Lliga i Supercopa.

Una mostra més de l'òptima relació entre Guardiola i Laporta, el president que l'any 2007 li va oferir la seva primera experiència al Barça B. Setze anys després, el de Santpedor s'apropa a Sir Alex Ferguson com el tècnic amb més títols de la història, mentre que l'advocat viu la segona etapa al capdavant de la institució culer.  Ara, amb Xavi a la banqueta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut