Gavi celebrant la victòria d'Espanya contra Croàcia
Gavi celebrant la victòria d'Espanya contra Croàcia (Reuters)
Futbol internacional

Carvajal marca el penal decisiu que dona a Espanya la Lliga de les Nacions

El combinat de Luis de la Fuente ha sumat el primer títol en aquesta competició, el primer de la "roja" des de l'Eurocopa del 2012

Redacció Esport3Actualitzat
  • L'encert de Carvajal en el penal decisiu ha donat el títol al combinat espanyol, el primer de la "roja" en aquesta competició. Espanya feia onze anys que no guanyava un títol, des de l'Eurocopa l'any 2012.
  • La final contra Croàcia ha anat a la pròrroga, que també ha acabat amb empat a zero. Dani Olmo l'ha tingut per a Espanya en el minut 107. El combinat croat ha dominat a la pròrroga, però sense generar gaire perill, només un xut de Brozovic ha fet intervenir Unai Simón.
  • El conjunt de De la Fuente ha crescut i ha disposat de les millors ocasions en els darrers minuts de partit. Sobretot amb una centrada-xut de Fabián Ruiz que fregava la porteria de Livakovic. Ansu Fati ha disposat de la més clara per marcar, però el seu xut l'ha tret de sota els pals Perisic al minut 83.
  • La "roja" ha generat la primera opció de gol en el segon temps amb una assistència de Jordi Alba amb què Asensio, de cap, ha estat a punt d'inaugurar el marcador. Rodri, amb un potent xut des de lluny, també s'acostava al gol.
  • El conjunt balcànic ha sortit a la gespa amb més intensitat, i una centrada de Perisic l'ha acabat rematant amb un xut creuat Juranovic molt a prop de la porteria espanyola. Els croats buscaven constantment l'esquena de la defensa espanyola, i Perisic, amb un cop de cap, ha obligat a lluir-se Unai Simón al minut 30.
  • La primera ocasió del partit, però, ha estat per a Gavi, al minut 12, amb un xut del migcampista culer que ha sortit fregant la porteria croata.
Anar al contingut