Gundogan es rumia el seu futur (@ManCity)
Gundogan es rumia el seu futur (@ManCity)
Barça

El City i Guardiola s'ensumen la sortida de Gündogan: "Respectarem les decisions dels nostres jugadors"

Igual que el tècnic de Santpedor, el president "citizen", Al-Mubarak, desitja la continuïtat del capità: "Representa tots els valors d'aquest club"

Redacció Esport3Actualitzat

Serà un home lliure a partir de l'1 de juliol i podrà firmar, si així ho vol, pel Barça. Però també té una oferta sobre la taula per renovar amb el Manchester City. Ilkay Gündogan continua esfullant la margarida. El president dels "citizens", Khaldoon al-Mubarak, s'ha mostrat comprensible amb la decisió del seu capità.

"Espero que hi hagi més capítols del seu llegat al City. Ha prendre una decisió important. Nosaltres sempre respectarem les decisions dels nostres jugadors."

Això ha dit Al-Mubarak en una entrevista als mitjans oficials del Manchester City. Ha valorat l'aportació de l'internacional alemany, l'encarregat d'aixecar, a Istanbul, la primera Copa d'Europa del Manchester City.

Al Mubarak, durant l'entrevista
Al-Mubarak durant l'entrevista

"Ha estat el capità del triplet. Serà una llegenda del City per a sempre. Va ser el primer fitxatge del Pep. Representa tots els valors del club: treball dur, compromís, humilitat, mentalitat guanyadora. Quan el necessites, en els partits grans, sempre hi és."

 

"Hi estem molt interessats"

També s'hi ha referit Pep Guardiola, des de Torroella de Montgrí. El de Santpedor no se n'ha amagat i, entre rialles, ha reconegut que té constància de l'interès del Barça per Gündogan.

"Tant el City com el Barça hi estem molt interessats. Tant de bo es quedi amb nosaltres i, si al final marxa al Barça, només puc dir que serà un fitxatge extraordinari. Encara lluitem perquè es quedi amb nosaltres."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut