Leo Messi amb la pilota d'or.
Leo Messi felicita a les jugadores del Barça (Europa Press)
Barça

Leo Messi felicita el Barça per sumar la tercera Champions

Dos mites del Barça han felicitat les jugadores per la fita històrica

Redacció Esport3Actualitzat

La fita històrica que ha aconseguit el Barça femení no pot deixar indiferent a ningú, però el que tampoc pot passar per alt és que el millor jugador de la història del futbol, Leo Messi, hagi felicitat les jugadores. Per tant, de crac a cracs. L'argentí ha fet una història en el seu compte d'Instagram, amb un missatge acompanyat d'una imatge de l'equip aixecant el trofeu.

"Felicitats, campiones!!"

 

Un altre mite del Barça

I un altre mite del barcelonisme també ha volgut traslladar públicament les felicitacions a l'equip. Es tracta del tècnic Xavi Hernández, que s'ha mantingut lluny de la polèmica de la seva destitució. Ha fet, també, un missatge a través del seu compte d'Instagram.

 

La celebració de les campiones

Ara és el moment, com va dir després del partit Aitana Bonmatí, de gaudir d'aquest gran moment. L'èxit de l'equip de Jonatan Giráldez s'ha de celebrar. Aquest diumenge, a la tarda, l'equip serà rebut per les autoritats, a Barcelona, per commemorar el títol.

Les tres vegades campiones d'Europa, juntament amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i membres de la Junta Directiva del Club, aniran la plaça Sant Jaume per assistir a l'acte d'homenatge que es farà a la Generalitat de Catalunya (19.15 h) i, després, a l'Ajuntament.

La comitiva blaugrana arribarà amb autocar fins a la confluència de la Via Laietana amb la plaça de l'Àngel, i farà a peu el tram final a la plaça Sant Jaume, pel carrer Jaume I.

Anar al contingut