#SemblaFiccióCatRàdio

Neix "Sembla ficció", la sèrie de crònica negra de Catalunya Ràdio

El periodista de successos Guillem Sánchez presenta 10 capítols amb casos de pel·lícula a les xarxes de Catalunya Ràdio

Actualitzat

Robatoris de rècord, suplantacions d'identitat, el segrest d'un gat amb esmòquing... Estrenem la sèrie "Sembla ficció", protagonitzada per successos extraordinaris que han passat a casa nostra i són dignes d'un guió de cinema.

Un recorregut per 10 casos en circumstàncies molt diferents, però dins del territori, que descobrim amb el periodista de successos i col·laborador de "La tarda de Catalunya RàdioGuillem Sánchez:
 

"Són fets que si els veiéssim en pel·lícules o sèries de ficció creuríem que la imaginació dels guionistes ha estat excessiva."


Fets reals que impacten sense necessitat d'amanir-los i explicats amb rigor, tal com van passar, en un format breu concebut per a TikTok i Instagram. Qui són els seus protagonistes?
 

"La realitat, tossuda, et demostra que al nostre costat hi ha ciutadans com nosaltres, amb vides normals, que viuen o fins i tot protagonitzen situacions molt extremes, absurdes o emocionants que semblen increïbles... però que passen."


Al primer capítol descobrim la trajectòria de l'avi pistoler, un home jubilat que mai havia comès cap delicte i va acabar atracant dos bancs, tres farmàcies i una perfumeria en una setmana.
 

@catalunyaradio Robatoris de rècord, suplantacions d'identitat, el segrest d'un gat amb esmòquing... 🤯 Estrenem la sèrie de crònica negra "Sembla ficció", amb el periodista de successos i col·laborador de la #TardaCatRàdio Guillem Sánchez! Cada dissabte, un nou capítol 👀 #SemblaFiccióCatRàdio #crònicanegra #successos #truecrime #estiktokat #català #periodisme ♬ original sound - Catalunya Ràdio


Va ser un dels últims presos de la Model.

"Et pot semblar estrany, però aquestes coses passen."

Cada dissabte, al TikTok i a l'Instagram de Catalunya Ràdio, un nou capítol!

Anar al contingut