El camió bolcat dificulta el trànsit també en sentit nord
El camió bolcat dificulta el trànsit també en sentit nord

Un camió bolcat de través ha tallat l'AP-7 durant hores i ha provocat cues quilomètriques

El vehicle de gran tonatge ha estat retirat a les tres de la tarda i la via ha recuperat poc a poc la normalitat després d'un matí molt complicat

RedaccióActualitzat

Nou cap de setmana complicat a l'AP-7. La principal autopista de Catalunya registra diversos punts de cues i retencions. Un és a Tarragona, on un camió ha bolcat i ha quedat de través a la carretera, tallant els tres carrils que hi ha en sentit nord.

El camió ha tingut un accident a les vuit del matí. Malgrat l'espectacularitat de les imatges, el conductor ha sortit ferit menys greu.

 

El camió no s'ha pogut retirar de la via fins a les tres de la tarda, quan s'ha mogut al voral de l'autopista. Els equips d'emergències han treballat durant hores per retirar el camió, de gran tonatge. La carretera ha estat tallada fins al migdia en sentit Barcelona

Mentres la carretera estava tallada s'han fet desviaments per la sortida 33 cap a l'A-7.


12 quilòmetres per un accident a Montmeló

Un altre accident, a Montmeló, també ha provocat el tall de la sortida 14 de l'AP-7, i ha generat fins a 12 quilòmetres de retencions en aquest tram. Al migdia ja ha quedat resolt.

L'AP-7 ha registrat diversos problemes i cues en les últimes setmanes, amb retencions recurrents que han arribat, en alguna ocasió, fins als 18 quilòmetres.

Podeu seguir la informació de les retencions al minut al través del compte de Twitter de Trànsit:

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut