El suposat lladre havia demanat el taxi a l'aeroport del Prat per anar a Alemanya

Roba un taxi en una benzinera a la Jonquera, arrossega el conductor i acaba detingut

Els Mossos han detingut el lladre en un control de l'AP-7 i l'home els ha assegurat que fugia d'un segrest

Redacció/AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han detingut un home de 29 anys per robar el taxi en què anava com a client quan el taxista estava pagant en una benzinera de la Jonquera.

El lladre està acusat dels delictes de robatori i furt, d'ús de vehicle amb intimidació i de lesions lleus, ja que quan el taxista ha intentat aturar-lo l'ha arrossegat uns metres penjat de la finestra i li ha provocat lesions lleus al braç i la cama.

Els agents han aturat el vehicle robat en un control d'alcoholèmia a la sortida 2 de l'AP-7. Quan feien les comprovacions, els agents s'han sorprès perquè el conductor no era el taxista de la llicència i no parlava ni català ni castellà.

Aleshores el lladre s'ha intentat justificar dient que havia estat segrestat i que havia aconseguit fugir amb el taxi.

Havia demanat el taxi per anar a Alemanya

El presumpte lladre havia demanat el servei d'un taxi a l'aeroport del Prat, a les cinc de la matinada, per anar fins a Alemanya.

Dues hores més tard, i quan han arribat a la Jonquera, el taxista ha baixat del cotxe per posar benzina i pagar a la benzina, i ha estat aleshores quan el suposat client s'ha assegut al seient del conductor i s'ha tancat a l'interior del vehicle.

El taxista, en adonar-se'n, ha anat corrent fins al vehicle i li ha demanat que baixés. El client ha arrencat el vehicle arrossegant el taxista penjat de la finestra durant d'uns metres. La víctima ha patit lesions lleus al braç i la cama.

Quan els Mossos han aturat el taxi en un control rutinari, el sospitós no ha sabut respondre a les preguntes dels agents i ha mirat de justificar-se dient que l'havien segrestat i que havia aconseguit fugir amb el taxi.

Minuts després s'ha informat als Mossos que un taxista acabava de denunciar, en una comissaria de la Jonquera, el robatori del seu vehicle, i llavors, un cop fetes les comprovacions oportunes, han detingut el presumpte lladre, que després de passar a disposició judicial ha quedat en llibertat amb càrrecs.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut