La gossa, amb dos bombers a dalt de l'helicòpter
L'amo ha avisat els serveis d'emergència després de diversos intents de treure-la del punt de difícil accés on es trobava (112 Cantàbria)

Rescaten amb helicòpter una gossa atrapada durant dos dies en un penya-segat a Cantàbria

El propietari ha avisat al 112 després de diversos intents de rescatar l'animal

RedaccióActualitzat

Final feliç per a una gossa que havia quedat atrapada i sense poder-se moure durant dos dies en un sortint enmig d'un penya-segat a la canal de Cuetu d'Ave, al municipi càntabre de Peñarrubia.

El 112 de Cantàbria ha explicat que l'animal va quedar atrapat dimarts, envoltat de parets verticals, per la qual cosa no tenia escapatòria.

El propietari, després de diversos intents infructuosos per treure la gossa, ha optat per avisar al 112.

L'equip de rescat ha valorat la situació i ha optat per anar fins a la zona en helicòpter i comptant amb la col·laboració del propietari, que s'ha desplaçat fins a la part alta de la canal per guiar l'equip de rescat i facilitar la localització de l'animal.

Un rescatador ha baixat fins a la gossa i l'ha assegurat amb un arnès específic (112 Cantàbria)

Un rescatador del 112 ha baixat en grua fins a la gossa, l'ha assegurat amb un arnès específic i l'ha hissat fins a l'aeronau. Segons expliquen, la gossa estava en bon estat de salut, s'ha mostrat dòcil en tot moment i s'ha esperat amb els Bombers fins que ha arribat l'amo per recollir-la.

La gossa presentava un bon estat de salut (112 Cantàbria)
ARXIVAT A:
Cantàbria
Anar al contingut