Tenis

Nadal i Robredo superen la parella francesa i avancen Espanya a la Davis

Tommy Robredo i Rafael Nadal han demostrat que són una parella molt complicada de superar sobre la pista. Aquesta tarda s'han imposat, en un partit maratonià que s'ha hagut de decidir en el cinquè i definitiu set, a Michael Llodra i Arnaud Clement. La parella francesa els ho ha posat difícil, però al final han aconseguit posar Espanya per davant en la semifinal contra França (7-6, 4-6, 6-2, 2-6 i 6-3). Ara només falta una victòria per assegurar-se jugar la final de la Davis. Aquest punt el podria aconseguir aquest mateix diumenge Carles Moyà.

Carles Moyà pot classificar aquest diumenge Espanya per jugar la final de la Copa Davis. Si el de les Illes va perdre, contra pronòstic, el primer partit, ara té l'oportunitat de classificar el seu equip. Ho podrà fer després de la victòria en el segon partit individual de Juan Carlos Ferrero i en dobles. La parella formada per Tommy Robredo i Rafael Nadal està en un bon moment de forma. No sortien com a favorits, però amb el suport del públic alacantí, han aconseguit posar per davant Espanya en una de les semifinals de la Davis. La parella francesa ha jugat a un bon nivell, però han estat els espanyols els qui han dominat sobre la terra batuda. El primer set se l'han apuntat en el "tie-break" Nadal i Robredo, però han vist com perdien el segon per un clar 4-6. Això no els ha desmotivat i en el tercer set han aconseguit de nou posar-se per davant amb un clar 6-2. Quan semblava que el partit s'acabaria en el quart set, ja que Robredo i Nadal dominaven per 2-0, els francesos han guanyat sis jocs de forma consecutiva i han empatat a dos sets el partit. Així doncs, el tercer punt de l'eliminatòria s'ha hagut de decidir en el cinquè i definitiu set. Un set que s'ha decantat cap al costat de Nadal i Robredo després de 3 hores i 47 minuts de partit.