Copa Davis

Juan Carlos Ferrero no pot acabar el seu partit per falta de llum

L'equip francès de Copa Davis domina per 1-0 la semifinal contra Espanya que es disputa a la plaça de toros d'Alacant. L'únic punt de la primera jornada l'ha sumat Mathieu, que s'ha desfet de Moyà en cinc sets. El segon partit del dia, que disputaven Ferrero i Santoro, no s'ha pogut acabar per falta de llum. El tenista valencià guanyava per dos sets a un (6-3, 6-1 i 1-6) i el quart set estava empatat a tres jocs. El partit es reprendrà aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia, just abans del punt de dobles.

L'encarregat de fer pujar el primer punt al marcador de l'equip capitanejat per Guy Forget ha estat Paul-Henri Mathieu, que s'ha desfet de Carles Moyà. El tenista mallorquí ha plantat cara durant més de quatre hores de partit, però ha acabat cedint en cinc sets, per 3-6, 6-3, 6-2, 3-6 i 3-6. Ha estat una victòria molt treballada de Mathieu, número 77 del món, que no ha permès a Moyà trobar-se còmode sobre la pista en cap instant del partit.