Mista, de penal, dóna l'accés al València a la final de la Copa de la UEFA

El València s'ha classificat per jugar la final de la Copa de la UEFA, gràcies a un solitari gol de Mista, de penal. Serà la primera després de 40 anys. El Vila-real, que va fer el primer canvi en la recta final del partit, pràcticament no va arribar a la porteria de Cañizares en el segon temps. D'aquí a deu dies tots dos equips es tornaran a trobar en un partit de Lliga. Ara el València jugarà la final contra l'Olympique de Marsella, que va guanyar 2-0 el Newcastle de l'exblaugrana Bobby Robson.

El València va dominar el partit de tornada de les semifinals de la Copa de la UEFA. El gol de Mista de penal que ell mateix havia provocat en el minut 14 de partit va ser suficient perquè el seu equip es classifiqués per jugar la final contra l'Olympique de Marsella. La primera part va ser molt disputada i tots dos equips van tenir possibillitats de marcar. En canvi, en la segona meitat, només el València va arribar amb claredat a la porteria de Reina. El Vila-real, tot i anar per darrere en el marcador, no va tenir cap oportunitat per igualar l'eliminatòria.