Bàsquet

Marc Gasol es decanta per l'NBA i jugarà als Memphis Grizzlies les pròximes temporades

L'ambiciós projecte de la secció de bàsquet del Barça haurà de replantejar-se algunes incorporacions, ja que aquest divendres s'ha sabut que Marc Gasol, un dels noms més desitjats per reforçar l'equip, no acompanyarà Juan Carlos Navarro com a estrella del pròxim conjunt blaugrana. La família del pivot ha anunciat que en Marc ha acceptat l'oferta dels Memphis Grizzlies i serà jugador de l'NBA les pròximes tres temporades. Joan Creus ja treballa en un substitut i sona amb força el nom de Jorge Garbajosa.

Actualitzat

Ell havia de ser, juntament amb "La Bomba" Navarro, el gran pilar del nou Barça de bàsquet, però finalment Marc Gasol ha decidit començar l'aventura americana a l'NBA. Segons ha anunciat la família del pivot aquest migdia, el mitjà dels Gasol s'ha decantat per la millor lliga del món i ha acceptat l'oferta dels Memphis Grizzlies per a les pròximes tres temporades. D'aquesta manera, en Marc seguirà els passos del seu germà Pau i retornarà a una ciutat on ja va destacar jugant al bàsquet durant l'època escolar.

El gran damnificat d'aquesta elecció és el Barça, que es queda sense una de les seves grans il·lusions. Xavi Pascual i Joan Creus, que s'han assabentat de la notícia durant la presentació del primer com a entrenador dels culers, ja han dit que el club haurà de treballar en una altra opció. I, de moment, qui més sona per ocupar el lloc de Gasol és Jorge Garbajosa, que reemprèn el viatge de tornada després de l'experiència als Raptors. Marc Gasol anunciarà la seva decisió el pròxim dilluns.

De cara a la confecció de la plantilla blaugrana per a la pròxima temporada, Ersan Ilyasova i Víctor Sada, repescat de Girona per substituir Pepe Sánchez, seran dos homes importants del renovat projecte culer.

Anar al contingut