LA LLIGA

La resta de la 33a. jornada de lliga

Després d'aquesta jornada, continua el frec a frec entre el Reial Madrid i el València al capdavant de la classificació, amb el Deportivo de la Corunya a quatre punts. Dels partits d'aquesta tarda, en destaca, al marge de la victòria del València, les de l'Alabès i el Màlaga, i l'empat entre el Valladolid i el Sevilla.

Betis, 0 - Osasuna, 0 Partit de poc futbol i molt marcat pel mal estat del terreny de joc, ple de basals d'aigua per la pluja. L'Osasuna ha dominat la primera part, però, a mesura que avançaven els minuts de la segona, s'ha anat conformant amb el repartiment de punts i no ha arriscat. Aquest empat col·loca al conjunt andalús per darrera del Barça i del Celta, que es troben amb els mateixos punts a la classificació en quart lloc. València, 4 - R. Societat, 0 Avui ha esclatat l'afició de Mestalla. El València no ha fallat i continua aspirant al títol de lliga després d'una clara victòria sobre la Reial Societat, una victòria amb molt d'espectacle. Abans del primer quart d'hora de joc, ja havia pujat el primer gol, obra de Baraja. El 2 a 0 ha pujat en el minut 27 després d'una passada de Pablo Aimar que ha rematat de potent xut amb l'esquerra Kily González. En el minut 54, Angulo ha fet el tercer, i el quart, el més espectacular, ha estat obra de Mista, a un minut per a l'acabament. El València és segon en la lliga, però empatat a 62 punts amb el Reial Madrid. Màlaga, 2 - Tenerife, 0 El Màlaga ha obtingut una treballada victòria sobre el cuer, el Tenerife. Els gols han arribat en la segona meitat. En el 47, Litos, de cap, ha fet un gol d'oportunisme després d'una falta picada per Duda. A tres minuts del final, una centrada de Zarate l'ha rematat Leko. Amb aquesta victòria, el Màlaga continua somiant a classificar-se per a la Copa de la UEFA. Alabès, 2 - Vila-real, 1 L'Alabès ha començat molt bé l'enfrontament contra el Vila-real, i en el minut 26 una falta directa picada per Llorenç s'ha introduït a la porteria de López Vallejo. A un minut del descans, l'equip de Castelló ha equilibrat el marcador gràcies a un refús a l'àrea gran que ha rematat, lliure de marca, Calleja. Però, en el minut 68, l'equip de Mané ha sentenciat després d'una falta treta per Pablo. La pilota l'ha rematat un hàbil Coloccini. Aquesta victòria permet a l'Alabès continuar pensant en Europa. Valladolid, 1 - Sevilla, 1 El Valladolid ha vist com de bon començament el Sevilla li ha posat les coses difícils quan l'argentí Toedtli ha obert el marcador als 12 minuts de joc després d'una gran jugada personal. En el minut 35, l'equip castellà ha empatat gràcies a un penal transformat per Fernando. L'un a un ja no s'ha mogut. Deportivo, 5 - Mallorca, 0 Golejada a Riazor, i amb gols d'autèntica qualitat. Tristán, amb un "hat trick", va ser el jugador destacat del partit. Està clar que els homes d'Irureta van buscar la reconciliació amb la seva afició, després de la desfeta contra el Manchester, i ho van aconseguir. Els altres dos gols van ser obra de Víctor i Sergio. El Mallorca va desaparèixer al quart d'hora de partit. R. Madrid, 3 - Rayo Vallecano, 1 Victòria còmoda del Madrid, que es manté imbatible al Bernabéu i el que és més important, manté el liderat. El primer gol del conjunt madridista va arribar en el minut 11, obra del porter Etxeberria en pròpia porteria. Un fort xut de Roberto Carlos rebota en el cos de De Quintana, toca al pal i Etxeberria, en una jugada desafortunada, envia la pilota dins la porteria. En el minut 38 arribaria el segon gol del Madrid, obra de Morientes. L'últim gol del líder va ser de penal, en el minut 78, obra de Figo. Quan faltaven dos minuts per a l'acabament del partit, Hernández va fer el gol de l'honor. Las Palmas, 1 - Saragossa, 1 Repartiment de punts a Las Palmas. El resultat que menys interessava a tots dos equips, que lluiten per sortir de la zona baixa de la classificació. En el minut 51 i en una jugada polèmica arribaria el primer gol. Jorge es deixa caure dins l'àrea, i l'àrbitre, Esquinas Torres, entén que hi ha penal. El mateix Jorge es va encarregar de transformar la pena màxima. En el minut 69, Juanele va marcar el gol de l'empat.