Barça

Guardiola no continuarà a la banqueta del Barça la pròxima temporada

Pep Guardiola no continuarà a la banqueta del Barça la pròxima temporada. El tècnic de Santpedor ja ha comunicat la seva decisió al president Sandro Rosell i a la plantilla abans de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. D'aquesta manera, Guardiola ha decidit posar punt final a una exitosa etapa de quatre temporades al capdavant de l'equip blaugrana, on han sumat 13 títols. A partir de les 13.30, Rosell, Guardiola i Zubizarreta oferiran una roda de premsa conjunta per explicar els detalls de la decisió.

Actualitzat
Pep Guardiola ha arribat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí a les 9.20. Després de reunir-se primer amb el president del Barça, Sandro Rosell, l'encara tècnic blaugrana ha comunicat poc després als seus jugadors la decisió de no continuar a la banqueta abans de l'entrenament matinal.

En una reunió que ha durat més d'una hora i que s'ha fet als vestidors sense la presència de cap directiu, Guardiola ha explicat a la plantilla els motius que l'han empès a prendre aquesta dràstica mesura. El tècnic de Santpedor ha posat com a arguments l'enorme desgast acumulat durant aquests últims quatre anys i la falta d'il·lusió per seguir liderant el projecte esportiu.

Un cop anunciada la decisió al president i a la plantilla, el club blaugrana ha convocat una roda de premsa a les 13.30 amb la presència de Sandro Rosell, Andoni Zubizarreta i Guardiola per donar més detalls dels motius de la marxa del tècnic més exitós de la història de l'entitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut