Barça

Les millors frases del Pep. Una tria

Guardiola no només deixa un llegat de títols i d'excel·lència futbolística. També deixa un seguit de frases coherents, obertes, respectuoses i, sobretot, en molts casos, brillants. El seu verb ben estructurat i original ha captivat els culers i alguns que no ho són. Aquí us en donem alguns exemples.

Actualitzat
-"Perdonaré que no l'encertin, no que no s'esforcin". (Durant la seva presentació, el 17 de juny de 2008)

-"És un dels dies més feliços de la meva vida. M'emociona haver alegrat tanta gent". (Després del 2-6 al Bernabéu de la temporada 2008-2009)

-"No estic aquí per dir que estic en contra del que penseu. Perdo? Teniu raó. Guanyo? La tinc jo.

-"Si perdem continuarem sent el millor equip del món. Si guanyem serem eterns". (Desembre 2009, abans de la final del Mundial de Clubs)

-"En aquesta sala de premsa ell és el puto amo, el que en sap més del món. I no hi vull competir ni un sol instant". (En referència a Mourinho, abans de la semifinal de Champions amb el Madrid. Abril de 2011)

-"Només se'ns recordarà si guanyem. Si perdem tot això quedarà com una anècdota".

-"No sé si són conscients del que han fet però amb el temps se n'adonaran".  (Després de guanyar la seva segona Champions League, el maig de 2011)

-"No hi ha res més perillós que no arriscar-se".

-"El que et fa créixer és l'error, la derrota".

-"La millor manera de defensar bé és atacar bé".

-"La clau és que aquests jugadors són els millors del món. Sense això, no hi ha entrenadors que facin miracles i encara menys jo".

-"Al final, és un joc. L'hem pervertit. L'hem convertit en una part de negoci del qual vivim. I moltíssima gent viu d'ell".

-"Si ens aixequem aviat, sense retrets, sense excuses, som un país imparable".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut