Fer una reserva en un restaurant i que et cobrin 20 euros per persona si no t'hi presentes
Dos clients al restaurant AQ, aquest dilluns a Tarragona

Fer una reserva en un restaurant i que et cobrin 20 euros per persona si no t'hi presentes

És el sistema que aplica des de fa mesos un restaurant de Tarragona i que a Cambrils estudien implementar a tots els restaurants

RedaccióActualitzat

El setembre, un restaurant de Tarragona va tenir un ensurt: dues reserves de taules grans, de 8 i 10 comensals, no s'hi van presentar i no van poder aprofitar les taules.

Per això van decidir que, a partir de llavors, només acceptarien reserves a través de la web amb l'obligació d'incloure-hi les dades d'una targeta bancària.

I un avís als clients: si malgrat haver reservat decidien no anar-hi i no avisaven amb almenys 3 hores d'antelació, els cobrarien 20 euros per persona.

El copropietari del restaurant, Quintín Quinsac, assegura que des que ho han fet, no han hagut de cobrar-ho a ningú, perquè tothom avisa amb temps si finalment no hi va.


A Cambrils ho volen fer tots els restaurants alhora

És un sistema que estan estudiant a Cambrils, on hi ha restaurants que també consideren que són un problema els presumptes clients que reserven taula i no hi van.

Però, a diferència del restaurant de Tarragona, volen fer-ho de manera col·lectiva, és a dir, que siguin tots els restaurants els que exigeixin les dades bancàries i avisin que els cobraran si no hi van.

En aquest reportatge podeu veure com s'està implantant aquest sistema a Tarragona i a Cambrils:

 

Anar al contingut