Acte de suport al referèndum dijous a l'UAB
Acte de suport al referèndum dijous a l'UAB

Els estudiants de la UAB canten "Boig per tu" a una periodista de la Sexta

Un estudiant explica en un fil de Twitter l'anècdota que va viure la periodista quan el públic li va voler compensar les dificultats, durant l'acte de dijous a l'Autònoma

RedaccióActualitzat

Els periodistes que treballen per als mitjans de comunicació estatals són objecte de les crítiques dels mitjans pels quals treballen, en els actes a favor del referèndum, on no tenen la millor rebuda. Però l'anècdota viscuda el dijous a la plaça Cívica del Campus de Bellaterra en l'acte organitzat pels estudiants demostra que, més enllà dels crits de manipulació que reben, també es defensa el respecte a la seva feina amb bon humor.

És el que explica un estudiant a través d'un fil al seu Twitter. Els fets comencen quan una periodista de La Sexta, que feia la cobertura de l'acte, va voler fer una connexió en directe.

 

 


Però la plaça va començar a cridar l'eslògan de "premsa espanyola, manipuladora", per intentar boicotejar la connexió, cada vegada que ho intentava.

 


Després de la jornada tensa i dura de la periodista, el públic la va voler compensar demostrant-li una mica d'afecte:

"I després de tot el que ha hagut d'aguantar, hem volgut fer-li un regal curull d'amor."

I espontàniament van començar a cantar-li el "Boig per tu".

 


L'autor del fil diu en la piulada que aquest fet demostra que malgrat l'"estat d'excepció" es pot fer història amb alegria.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut