Barcelona

Els afectats s'organitzen i utilitzen internet per obrir pàgines informatives i de participació

Els afectats pel presumpte frau d'Afinsa i Fórum Filatélico ja han començat a organitzar-se. A Barcelona, un miler d'inversionistes han celebrat una primera assemblea en què han decidit crear una plataforma que ha animat els afectats a presentar demandes particulars i a manifestar-se cada dimarts a les set de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona. A Madrid, s'han creat diverses plataformes, entre elles la de l'expert en informàtica Roberto Navarro, que ja compta amb més de 10.000 afectats. Aquesta plataforma ha obert una pàgina web i una adreça de correu electrònic per facilitar la participació.

Actualitzat

Una altra plataforma és la que ha creat l'afectat i empresari Víctor Prieto. Aquest col·lectiu compta amb 1.400 persones, però no pensa portar a terme accions legals "fins que hi hagi una sentència", perquè assenyalen que Fórum "és solvent".

Un altre important grup d'assessors s'està organitzant per decidir què fer i com informar els seus clients. Molts d'ells confien en la solvència de l'empresa i opinen que "aquesta actuació del govern és il·legal".

Alguns d'aquests grups disposen de pàgines a internet, com ara  http://afectadosforumfilatelico.blogspot.com, www.afectadosforum.com o www.afectados.org

 

 

 

Anar al contingut