El València empata al camp del Betis i possibilita que el Barça se situï líder en solitari

El València no ha pogut passar de l'empat en la seva visita al Ruiz de Lopera (1-1). Els homes de Claudio Ranieri han començat el partit pressionant el Betis i això ho ha aprofitat Di Vaio per avançar el València al marcador amb un gol en el minut 9 de partit. El Betis només ha arribat amb perill a la porteria de Cañizares en contraatac, i precisament ha aconseguit l'empat amb una jugada ràpida que ha culminat Edu amb l'empat a un. La segona part ha acabat sense gols. Aquest empat del València, el segon de la temporada, situaria el Barça líder en solitari si guanya el Numància.

El València ha jugat uns primers minuts de partit molt intensos. El Betis ha tingut dificultats per treure la pilota des de darrera a causa de la pressió dels valencianistes. Fruit d'aquesta bona defensa Fiore ha disposat d'una bona ocasió per inaugurar el marcador, però Prats ha estat encertat i ho ha impedit. Pocs instants després ha arribat el primer gol del partit. Ha estat obra de Di Vaio, que ha marcat el seu cinquè gol a la Lliga. Ho ha fet amb un potent xut des de fora l'àrea que ha superat el porter bètic. Poc després del gol, el Betis ha reaccionat i ha disposat d'un parell d'ocasions per igualar el partit amb jugades de contraatac. Ha estat Edu, aprofitant una jugada ràpida, qui ha empatat el partit a un gol. A la segona part, el marcador no s'ha mogut. Tots dos equips han tingut ocasió per marcar, però l'empat a un ha estat el resultat definitiu. Ara el València suma quatre partits guanyats i dos d'empatats en les sis jornades que s'han disputat. Un empat contra el Betis que situaria el Barça líder en solitari si l'equip blaugrana aconseguix guanyar el Numància al Camp Nou. Reial Societat, 1 - Atlètic de Madrid, 0 En el segon partit avançat de la sisena jornada, la Reial Societat ha aconseguit la primera victòria de la temporada contra l'Atlètic de Madrid, 1 a 0. Els donostiarres han començat el partit molt fort i en la primera jugada l'àrbitre no ha castigat un penal de l'equip madrileny que podria haver suposat el primer gol del partit. L'equip basc s'ha desinflat i li ha costat molt arribar amb perill a la porteria contrària. Malgrat tot, en el minut 41 de la primera part, Kovacevic ha marcat l'únic gol del partit. A la segona part, una de les jugades més clares ha estat una falta que el jugador de l'Atlètic de Madrid Jorge ha enviat a la creueta. El gol, però, no hagués estat vàlid, ja que era un tir indirecte i cap jugador havia tocat la pilota. Quan s'ha arribat al minut 45 de partit, l'equip madrileny ha estat a punt d'empatar i ha donat un bon ensurt a l'afició d'Anoeta. Antonio López en una jugada de contraatac ha engaltat un fort xut que ha trobat el pal, el tercer de l'Atlètic en tot el partit. L'última bona ocasió per impedir que la Reial sumés els 3 punts en joc. Una derrota que confirma la maladicció de l'Atlètic de Madrid en les seves vivites a Anoeta. En 10 partits, han encaixat 8 derrotes i només han aconseguit 2 empats. Després d'aquest resultat, la Reial Societat abandona l'última posició de la classificació de Primera. L'Atlètic de Madrid, per la seva banda, encaixa la segona derrota de la temporada, que l'allunya dels primers llocs de la taula. Ara els madrilenys tenen tres partits guanyats, un d'empatat i dos de perduts.