El València perd el primer partit de la temporada (2-1) al camp del Werder Bremen

El València ha perdut el primer partit de la temporada. Ho ha fet en la segona jornada de la Lliga de Campions en la seva visita al camp del Werder Bremen alemany. Els valencianistes han començat el partit molt bé, amb un gol de Vicente en el primer minut de partit. Un gol que no ha servit de massa a l'equip de Claudio Ranieri que ha vist com el Werder Bremen el superava amb dos gols. Els alemanys han jugat amb un home més després de l'expulsió de Marchena per dues targetes grogues. Klose en el minut 15 de la segona part ha empatat el partit i quan millor jugava el campió de la Lliga alemanya, Charisteas ha sentenciat l'encontre.