El detingut no s'havia presentat al judici pel cas d'assetjament a dues alumnes menors d'edat
El detingut no s'havia presentat al judici pel cas d'assetjament a dues alumnes menors d'edat (Europa Press/ Javi Carrión)

Detingut en unes oposicions a Oviedo un professor acusat d'assetjar alumnes menors

L'home no s'havia presentat aquest mes al judici contra ell per un cas d'assetjament a dues alumnes menors l'any 2015

Actualitzat

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dissabte a Oviedo un professor de secundària que tenia pendent un judici per assetjar dues alumnes menors d'edat a l'institut on treballava com a professor interí.

La detenció s'ha fet quan el professor, de 55 anys, es presentava als exàmens de les oposicions convocades per la Conselleria d'Educació d'Astúries.

El professor estava citat el 17 de juny passat a un judici per haver assetjat l'any 2015 dues estudiants de batxillerat menors d'edat amb missatges i correus que "excedien els límits de la seva actuació docent". La Fiscalia li demanava un any de presó per dos delictes d'assetjament sexual. El judici, però, es va haver de suspendre perquè l'acusat no es va presentar i no se'l va poder localitzar.

Aquest dissabte, abans de començar l'examen de les oposicions a professors de secundària, agents de la policia s'han presentat a l'aula on s'havien de fer les proves i l'han detingut. L'home ha passat a disposició del jutjat de guàrdia d'Oviedo.

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut