El detingut portava dins el vehicle una pistola semiautomàtica amb munició preparada per disparar (Policia Local de Roda de Berà)

Detenen un home per disparar diversos trets des d'un cotxe a Roda de Berà

Les càmeres del municipi han permès localitzar el vehicle i arrestar-ne el conductor

Actualitzat

La policia local de Roda de Berà ha detingut aquest dissabte un veí del municipi de 57 anys que hauria disparat diversos trets des d'un vehicle diumenge passat. Un ciutadà va comunicar a una patrulla d'agents que li havien disparat des d'un cotxe.

L'home que hauria rebut els trets no va poder concretar més dades del vehicle ni de l'autor ni va voler presentar denúncia, però els agents van iniciar una investigació a partir dels horaris d'aquesta comunicació i d'altres indicis.

Amb l'ajuda de les càmeres de videovigilància del municipi –una trentena en total– van aconseguir identificar un cotxe sospitós de ser l'origen del tiroteig.

El sistema de vigilància no ha detectat el vehicle al municipi en tota la setmana, però aquest dissabte a primera hora del matí els captadors de matrícula han fet saltar un avís i dues dotacions de la policia local han pogut interceptar-lo.

Un cop identificat el conductor, han escorcollat el vehicle, on han trobat una pistola semiautomàtica amb munició preparada per disparar.

Els agents han detingut el conductor, a qui s'acusa de tinença il·lícita i possessió d'armes i explosiu, i l'han posat a disposició dels Mossos d'Esquadra, juntament amb les seves pertinences.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut