A Sort els veïns han empaperat la ciutat amb fotografies del vehicle 4x4 del desaparegut, per si algú el localitza (CCMA)

Desenes de voluntaris s'afegeixen a la recerca d'un veí de Sort desaparegut

Continuen, per cinquè dia, les tasques dels serveis d'emergència per trobar Josep Català

Al Pallars Sobirà desenes de veïns s'han afegit a la seixantena d'efectius entre Mossos, Bombers, Agents Rurals, Creu Roja i Guàrdia Civil que busquen un veí de Sort del qual no se sap res des que va sortir de casa seva, aquest dimarts al matí, amb el seu cotxe.

La recerca està gestionada per un operatiu situat al parc de bombers de Sort. Des d'allà es coordina un dispositiu centrat, sobretot, en la vall d'Àssua, un perímetre força extens, però que és l'única pista de la qual disposen els equips de rescat, gràcies al rastreig del telèfon mòbil del desaparegut, Josep Català, mentre va durar la bateria del seu mòbil.

Els Bombers coordinen les tasques de recerca, de moment sense èxit (CCMA)

Amb mitjans aeris -helicòpters i drons- i també subaquàtics, per buscar en pantans i rius, es continua una recerca que, de moment, no ha aportat cap indici d'on pot ser ni l'home, ni el seu vehicle.


Recerca també a peu

Aquest dissabte, la recerca també s'ha fet a peu, per tal de poder fer un reconeixement intensiu del terreny, revisant pistes, camins i barrancs, per si el vehicle hagués quedat atrapat en algun d'aquests punts.

A tota la feina dels serveis d'emergències també s'hi ha sumat la col·laboració i implicació ciutadana. Desenes de veïns del Pallars Sobirà s'han autoorganitzat, en petits grups, per buscar l'home desaparegut. Cadascú a la seva zona, des de la vall d'Àneu, la vall Ferrera o el pic de l'Orri, i en contacte amb els Bombers.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut