Fotografia de l'home desaparegut aquest dimarts difosa per l'Ajuntament de Sort

Mobilització a Sort per buscar un home desaparegut aquest dimarts

Mossos i Bombers el busquen en una zona que han definit gràcies al senyal del seu telèfon mòbil

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers busquen des de fa gairebé 2 dies un home de Sort, al Pallars Sobirà, que va desaparèixer amb el seu cotxe aquest dimarts al matí.

El mateix dimarts a la tarda l'Ajuntament de Sort va fer una crida a les xarxes socials demanant a qui l'hagi vist o pugui aportar alguna informació que els truquin:


Segons PallarsDigital, Mossos i Bombers han mobilitzat 18 dotacions per buscar-lo a la zona on es creu que ha desaparegut.

Aquesta zona l'han definida després d'aconseguir fer una triangulació dels senyals de diverses antenes per localitzar el seu mòbil, però no ha transcendit de quina zona es tracta.

Tant l'Ajuntament com els serveis d'emergències han demanat que ningú que el conegui truqui al seu mòbil, perquè això pot interferir en l'operatiu de recerca.

Segons sembla, l'home va ser vist per última vegada a prop de casa seva a les 9 del matí d'aquest dimarts, i no va anar a una visita mèdica que tenia programada una hora i mitja després.

L'avís de la desaparició es va fer poc abans de les 5 de la tarda de dimarts, moment a partir del qual se'n va activar la recerca.

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut