Montagut

Localitzen el cos sense vida de la noia de 20 anys desapareguda al riu Llierca

El cadàver era a la riera de Sant Aniol enganxat en unes branques

RedaccióActualitzat

Els equips de rescat han localitzat el cos de la noia desapareguda diumenge mentre feia senderisme al riu Llierca, a la Garrotxa. El cadàver era a la riera de sant Aniol, enganxat en unes branques.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el cos ha estat localitzat cap a les 10.00 hores d'aquest matí per un helicòpter de la Unitat de Mitjans Aeris. El cadàver ha estat trobat a la riera de Sant Aniol, al seu pas per Sadernes, a l'altura del pont de Sant Valentí, situat aproximadament un quilòmetre aigües avall del punt en el qual la jove va caure al riu.

L'excursionista de 20 anys, veïna de Girona, va ser arrossegada per l'aigua quan feia senderisme amb tres persones més: un adult i dos menors.

Els fets van passar cap a les 14 hores a la riera de la Llierca, a Montagut, a l'altura del pont de la Muntada. La noia i un altre noi van caure al riu, però mentre ell en va poder sortir, a ella la va arrossegar el cabal, que baixava amb molta potència. Va ser l'acompanyant de la jove qui va trucar al 112.

El cadàver l'ha localitzat aquest dilluns un dispositiu especial, integrat per bombers de la Brigada Subaquàtica i de Muntanya, i agents dels Mossos, després que diumenge a mitja tarda van haver de suspendre les feines de recerca a causa del mal temps i la poca visibilitat.

En les tasques de rescat de la jove participaven des d'aquest diumenge un helicòpter de la Unitat de Mitjans Aeris -que és qui ha trobat el cos-, al costat d'efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) -subaquàtics i de muntanya-, del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) i del Grup Caní de Recerca (GCR) dels Bombers de la Generalitat, amb el suport d'efectius dels Mossos d'Esquadra.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut