futbol

El turment de Lieke Martens a Lió: entra al camp i el PSG encaixa 3 gols en sis minuts

La neerlandesa ha presenciat impotent com l'OL remuntava el 0-2 que Katoto havia fet pujar al marcador

Queda la segona part de l'eliminatòria francesa de les semis de Champions, però el guió de l'Olympique de Lió-PSG d'aquest dissabte (3-2) ha deixat tocades les parisenques. Sobre el paper, perdre per només un gol a l'estadi de l'equip amb més Champions femenines de la història --tantes com 8-- mai es pot considerar un mal bagatge, però les de la capital s'havien avançat 0-2.

L'artífex d'aquest sorprenent marcador havia estat la davantera centre titular del PSG, Marie-Antoinette Katoto. Nascuda a la perifèria de París fa 25 anys és una de les màximes golejadores de la Champions 23-24, però, tal com estava anant el partit, ni les més agosarades imaginaven que la seva sortida del camp es traduís en la reacció immediata de les deixebles de Sonia Bompastor.

I és que Katoto ha estat substituïda al minut 76 per l'exblaugrana Lieke Martens i al camp de 10 minuts l'OL ja havia remuntat amb tres gols de Diani (80'), Dumomay (85') i Majri (86'). La neerlandesa, habitual suplent, ha presenciat impotent des de la gespa com es desfermava la tempesta lionesa. Com les seves antigues companyes, haurà d'aixecar el resultat a la tornada si vol ser a Bilbao.