Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta empata amb l'Olympiacos mentre el CN Sabadell rep una pallissa en la fase de grups de la Lliga de Campions

Els barcelonins han hagut de remuntar per acabar empatant. Els vallesans no han pogut plantar cara en cap moment a un rival netament superior

El Club Natació Atlètic Barceloneta ha empatat a 7 amb l'Olympiacos en el seu debut a la fase de grups de la Lliga de Campions masculina de waterpolo d'aquesta temporada en un partit que ha controlat la major part del temps però que ha estat a punt de perdre a l'últim quart a la piscina de Sant Sebastià. Els grecs han intentat imposar el seu ritme lent. El primer quart, que ha acabat amb empat a 1, ho han aconseguit. En el segon quart, amb el primer dels tres gols de Blai Mallarach. Al descans, el marcador era de 3-2 i, al final del tercer quart, 4-3.

A l'últim parcial, però, els grecs s'han posat al davant en el marcador amb els gols de Genidounias i Dervisis. Mallarach ha tornat a igualar abans que els catalans encaixessin un nou parcial de 0-2. Als mariners els quedaven 2 minuts i 41 segons per remuntar i ho han fet amb un gol de penal de Felipe Perrone i un cop de dits de Marc Larumbe davant un rebuig del porter rival.

L'Astrapool Sabadell, ofegat

En el seu debut a la fase de grups de la Lliga de Campions Masculina de Waterpolo, el Club Natació Sabadell ha perdut de forma clara davant del vigent campió, l'Szolnoki hongarès, per 5-16. La superioritat visitant ja ha quedat ben clara en el primer quart, amb un parcial de 0-4. En el segon, Milan Aleksic ha demostrat que té un gran canell. El serbi ha marcat tres gols seguits per als hongaresos. L'equip vallesà ha reaccionat amb dos gols consecutius de Javier Gorria, però Aleksic ha tornat a marcar. Abans del descans, Prlainovic, de penal, ha fet el 2-9. El tercer quart ha acabat 4-13 amb Sergi Cabanes i Javier Gorria fent els gols dels catalans. Gorria ha aconseguit el seu quart gol a l'inici de l'últim quart, abans que el seu equip encaixés 3 gols més.