Torna l'APM? a Catalunya Ràdio i recuperem Catalunya Informació la vuitena setmana de confinament

Torna el programa APM? a Catalunya Ràdio la vuitena setmana de confinament, de 19.00 a 20.00 hores, en format confinat però guanyant l'hora sencera d'humor

Actualitzat
Torna el programa APM? a Catalunya Ràdio la vuitena setmana de confinament, de 19.00 a 20.00 hores, en format confinat però guanyant l'hora sencera d'humor que vam reduir amb la declaració de l'estat d'alarma a l'inici de la crisi sanitària per la Covid-19. Joel Díaz, Ernest Codina i Xavi Cazorla recuperen protagonisme a la programació de Catalunya Ràdio, que ja gairebé està 'normalitzada', però encara sotmesa a la situació d'excepcionalitat i a les limitacions d'emetre en directe bona part dels continguts des dels estudis de Diagonal 614.



Actualment, Mònica Terribas (El matí de Catalunya Ràdio), Adam Martín (Estat de Gràcia) i Xavier Solà (La nit dels ignorants 3.0) són els únics realitzadors que presenten els seus programes en directe des de l'emissora. Tota la resta fan ràdio en directe des dels seus domicilis, on segueixen confinats fent teletreball, o bé estan enregistrats en format també de teletreball i confinament. A Catalunya Ràdio, ja són 15 els programes confinats que estarem emetent, sense comptar seccions com L'apocalipsi del matí de Catalunya Ràdio, Mans o Un restaurant caníbal a Berlín, entre moltes d'altres. La vuitena setmana de confinament (del 4 al 10 de maig) també recuperem, el cap de setmana, Geografia humana, de Maite Sadurní (la nit de dissabte, de 00.00 a 02.00 hores), per ajudar el sector musical del país; Els viatgers de la Gran Anaconda, de Toni Arbonès (dissabte a les 15.00), amb nous programes; i En guàrdia!, d'Enric Calpena (diumenge a les 15.00), amb nous episodis històrics. A més, Catalunya nit, torna al seu horari de dilluns a divendres (de 21.00 a 23.00), amb el recuperat Kilian Sebrià a la primera hora i Laura Rosel a la segona, mentre que el Catalunya migdia cap de setmana es redueix de dues a una hora (14.00 a 15.00, la seva franja habitual), amb Neus Bonet, atès que la propera setmana es recupera l'antena de Catalunya Informació en la seva integritat.



Dilluns, 4 de maig, recuperem l'antena Catalunya Informació en la seva integritat, de tal manera que l'emissora informativa pot garantir el servei públic en aquesta fase de l'estat d'alarma i de la crisi sanitària. La franja de 8.00 a 11.00 amb Marta Romagosa permet recuperar Catalunya Informació ja des de primera hora per poder oferir l'última hora i les rodes de premsa de la crisi sanitària. Glòria Marín, Marc Vidal, Txell Vallespí, Carles Prunera, i el cap de setmana Marta Sànchez, Jaume Brufau i Estel Batet -les matinades de Prunera i Batet, enregistrades- completen les veus principals d'aquesta fase de Catalunya Informació, que seguirà emetent els programes informatius de Catalunya Ràdio Catalunya migdia, d'Òscar Fernández i Empar Moliner, i Catalunya nit, en antena conjunta. Es manté el teletreball de la majoria de la redacció d'informatius, i la recuperació de les tres hores diàries de matí i el cap de setmana sencer es farà garantint les mesures de prevenció i els plans de recuperació de l'activitat aprovats per l'empresa.



Delicatessen, l'espai més veterà d'iCat, deixa les reemissions iniciades amb el confinament i oferirà, a partir d'aquest dilluns, noves seleccions musicals enregistrades des de casa per Albert Puig. Amb el retorn de Delicatessen (de dilluns a divendres, de 21.00 a 22.00), ja són 14 els programes d'iCat que s'enregistren i s'emeten des de fora dels estudis de Catalunya Ràdio: El celobert, amb Lluís Gavaldà; Adolescents iCat, amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé; iCatKids, amb Pau Guillamet, Mar Blanch i David Its Me; Generació digital, amb Albert Murillo; 5Songs, amb Blai Marsé; iCat a casa, amb Albert Miralles; Pista de fusta, amb Miqui Puig; Jazz Watusi, amb Dani Nel·lo; Sona9, amb Lluís Gendrau; Songhunter, amb Raül Hinojosa; iCatMans, amb Quim Rutllant i Ester Plana; Memento, amb Josep Maria Bunyol; i Casa Babylon, amb Marc Isern i Rubèn Sierra.



Catalunya Música tampoc no afluixa en l'aposta pels continguts confinats (ràdio feta des de casa) i a l'impuls de la setmana passada s'hi afegeixen aquesta, la vuitena setmana en estat d'alarma, un parell de programes confinats. Les dues novetats d'aquesta setmana són Via Jazz concert, amb Pilar Subirà (dissabte, a les 23.00 hores), i El millor dels temps, amb Anna Ponces i Francesc Hernàndez (diumenge, a les 22.00). Amb aquests, ja són 9 els programes de Catalunya Música que han tornat a la graella confinada gràcies al teletreball i l'enregistrament a casa dels realitzadors.
Anar al contingut