Estem a punt

Encetem una temporada, la 2017-2018, que no serà una qualsevol. Informativament es presenten uns temps intensos amb fets que marcaran la història del país

Actualitzat
Encetem una temporada, la 2017-2018, que no serà una qualsevol. Informativament es presenten uns temps intensos amb fets que marcaran la història del país. Passi el que passi la ràdio pública estarà explicant-ho des de primera línia, des de tots els angles possibles, i amb la pluralitat, el rigor i la professionalitat acumulada al llarg dels seus més de 30 anys d'història. Tots els que formem part de Catalunya Ràdio estem preparats per oferir als oients el millor de nosaltres mateixos.



Aquesta serà la segona temporada de la renovació que vam engegar fa un any. A finals d'agost del 2016 vam presentar una renovació profunda de l'oferta de continguts de la ràdio per fer-la créixer i evolucionar. Aquesta temporada mantenim l'aposta, que creix i es consolida, i hi afegim un element més en aquest camí de renovació i modernització. Hem transformat de dalt a baix l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, el nou cor amb què bategarà l'emissora. Un espai emblemàtic, icònic, obert al públic, a peu de carrer a la Diagonal de Barcelona, amb aquells finestrals que connecten la ràdio de tots amb la vida. Amb l'esforç de tots l'hem fet evolucionar per estar a l'alçada dels nous temps i de les noves necessitats per fer la millor ràdio. Tecnològicament avançat, estèticament renovat, i adaptat a la dimensió audiovisual i digital que la ràdio ha anat adquirint. Catalunya Ràdio també es mou en aquesta direcció.






Mònica Terribas seguirà despertant Catalunya amb 'El matí de Catalunya Ràdio' i somrient amb l''APM?' amb Xavi Cazorla, Jordi Asturgó i Oriol Dalmau. Ricard Ustrell despertarà el país els caps de setmana amb un nou horari d''El suplement'. Roger de Gràcia seguirà presidint el seu 'Estat de Gràcia' a les tardes, i Mariola Dinarès ens mantindrà al dia del que passa a la xarxa amb 'Popap'. Els serveis informatius, de referència pel seu rigor i el servei públic, mantindran el vigor d'apostes exitoses com 'Catalunya migdia' d'Òscar Fernández i Empar Moliner, i s'aposta pel talent intern al 'Catalunya vespre' amb Kilian Sebrià. La nova temporada segueix comptant amb 'La finestra indiscreta' d'Àlex Gorina, 'Les mil i una nits' de Maria de la Pau Janer, 'A deshora' de Marga Llurba, 'T'agrada el blues?' de Quico Pi de la Serra, 'El divan' de Sílvia Cóppulo que també fa el salt a TV3, 'Mans' amb Quim Rutllant i Ester Plana en una millor franja horària els diumenges, 'Catalunya migdia (cap de setmana)' amb Neus Bonet, 'Solidaris' en el seu desè aniversari amb la incorporació d'Albert Segura, 'En guàrdia!' d'Enric Calpena, 'Ciutat Maragda' de David Guzman (programa literari incorporat a l'antena aquest estiu), 'Revolució 4.0' de Xantal Llavina (que fa el salt del dial digital +CatRàdio a la graella tradicional), 'Generació digital' d'Albert Murillo, 'L'ofici de viure' de Gaspar Hernàndez, 'L'audiovisual' d'Àlex Gorina, 'Els viatgers de la Gran Anaconda' de Toni Arbonès, 'Geografia humana' de Maite Sadurní, i 'Paraules de vida' d'Emili Pacheco.



Pel que fa a la programació esportiva, reforcem la fórmula del 'Tot costa' amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, 'El club de la mitjanit' amb Francesc Garriga, el 'Tot gira' amb David Clupés, el 'Tot gira migdia' amb Maria Guixà, l''Univers MotoGP' amb Damià Aguilar, i les transmissions del Barça liderades per Joaquim Maria Puyal i les de l'Espanyol amb Eudald Serra. Em fa especial il·lusió també anunciar que la ràdio pública transmetrà tots els partits del Girona amb Eduard Solà en la seva aventura històrica a l'elit del futbol espanyol.

Encetem un any especial també per altres motius. Hem complert l'anhel de tornar a sentir iCat a l'FM després d'uns anys difícils, Catalunya Informació complirà 25 anys coincidint amb la propera Diada Nacional, i un producte il·lustre de la casa com 'La nit dels ignorants 3.0', amb Xavier Solà, celebrarà 30 anys fent preguntes i respostes de matinada.

Serà una temporada intensa i especial. A Catalunya Ràdio estem a punt.
Anar al contingut