Sant Boi de Llobregat

Encasten un cotxe a l'Alcampo de Sant Boi en un intent fallit de robatori

Els Mossos ja tenen identificats els tres participants en l'assalt i també el vehicle que van encastar contra la porta del centre comercial

RedaccióActualitzat

Un intent de robatori dissabte al vespre al centre comercial Alcampo de Sant Boi ha acabat amb diverses persones ferides lleus i algunes ateses per quadres d'ansietat.

Els Mossos d'esquadra ja tenen identificades les tres persones implicades en l'intent de robatori i també el vehicle que van encastar contra una de les portes d'entrada del centre comercial. 

Tres individus van intentar robar productes de telefonia i electrònica, però els vigilants de seguretat els ho van impedit. Un dels homes va quedar retingut pels vigilants, i els altres van sortit fora i van encastat el cotxe a la porta d'entrada del centre comercial. El propòsit era crear el pànic i facilitar la fugida del seu company, i ho han aconseguit. Amb la porta destrossada i el caos entre els clients han pogut fugir amb el cotxe.

L'incident ha causat una situació de caos, perquè molts dels clients s'han pensat que es tractava d'un atemptat. Hi ha hagut corredisses i escenes de pànic. A conseqüència d'això, quatre persones han resultat ferides de poca gravetat i algunes han hagut de ser ateses amb quadres d'ansietat, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi ha enviat cinc ambulàncies. Un dels ferits és un nen, i l'han dut a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut