"La Pastisseria" de Barcelona, la millor de Catalunya segons el gremi
Josep María Rodríguez, pastisser de "La Pastisseria" amb els seus premis

"La Pastisseria" de Barcelona, la millor de Catalunya segons el gremi

Josep María Rodríguez, pastisser de La Pastisseria també va rebre el premi al més innovador, els premis s'han donat en una gala a la Fundació Miró

Xevi MiróActualitzat

La Pastisseria de Barcelona, una pastisseria i cafeteria que va obrir fa set anys a Barcelona, ha guanyat el premi a la millor pastisseria de Catalunya a la gala anual celebrada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.

El seu pastisser, Josep Maria Rodríguez, també ha guanyat el premi al pastisser més innovador. La seva pastisseria té dos locals, un al carrer Aragó i l'altre a la Via Augusta de Barcelona. Josep Maria Rodríguez va guanyar el 2011 el premi al millor pastisser del món amb un equip format per ell, Jordi Bordas i Julien Álvarez. Ni abans ni després, cap altre espanyol ha pujat al podi d'aquests premis.

Aquestes són algunes de les creacions que es poden trobar a La Pastisseria

 

El mestre xocolater Oriol Balaguer també ha guanyat dos premis, un per ser el millor emprenedor i l'altre per la seva feina a les xarxes socials.

 

 

Hoffmann, l'escola i pastisseria on precisament es va formar Josep Maria Rodríguez, també va guanyar un premi per la seva feina a les xarxes socials.

 

 

Altres premis entregats pel Gremi de Pastissers han estat per a Sergi Solsona, pastisser i professor de l'escola de pastisseria del Gremi de Barcelona, té una medalla d'or al mestre pastisser.

Ramon Morató, mestre de la Chocolate Academy, una escola estesa per tot el món, però amb una seu a Gurb i xocolater de gran prestigi ha obtingut un premi per la seva trajectòria professional..  

Xocolates Fargas, la xocolateria del carrer del Pi de Barcelona va rebre el premi a la pastisseria agremiada més antiga. Aquesta xocolateria es va fundar el 1827. Malgrat l'antiguitat de Xocolates Fargas, el local actual és del 2016 quan es van haver de canviar perquè el seu antic local, situat a la cantonada del carrer del Pi amb Portaferrissa, es va haver de moure per canvi de lloguer.

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut