Una imatge d'arxiu de Fèlix Millet
Una imatge d'arxiu de Fèlix Millet

Fèlix Millet ingressa en una residència i no dormirà més a la presó

El van condemnar a 9 anys i 8 mesos de presó i a una multa de 4,1 milions d'euros pel cas Palau de la Música

RedaccióActualitzat

El Departament de Justícia ha autoritzat que Fèlix Millet ingressi en una residència amb assistència mèdica i no torni a dormir a la presó.

Millet, de 86 anys, estava en situació de tercer grau des del novembre a l'hospital penitenciari de Terrassa, d'on pràcticament no sortia. Ara, pel seu deteriorat estat de salut, se li aplica una modalitat del tercer grau que recull l'article 86.4, i que fa possible que l'intern ja no hagi de pernoctar a la presó. L'autorització es va fer dimarts i aquest dijous ja van traslladar Fèlix Millet a la residència.

Fèlix Millet va ser condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó i a una multa de 4,1 milions d'euros pel cas Palau de la Música. Per a la seva mà dreta, Jordi Montull, la condemna va ser de 7 anys i 6 mesos de presó i una multa de 2,9 milions. En el judici es va considerar provat que havien robat 23 milions d'euros de la institució catalana.

Els responsables del saqueig del Palau van entrar a la presó el juny del 2020.

El gener del 2022, el govern espanyol va denegar l'indult als dos exresponsables del Palau de la Música, condemnats per l'espoli de l'entitat i el desviament de fons a Convergència Democràtica.

 

ARXIVAT A:
CorrupcióJudicialCas Palau
Anar al contingut