Terrassa

Els Minyons estrenen el seu primer gamma extra de la temporada a la diada de la Festa Major de Terrassa

Els malves han aconseguit carregar el 2 de 9 amb folre i manilles. La Joves de Valls també carrega la torre de nou

Actualitzat

Els Minyons de Terrassa, tot i no arribar a la diada de festa major en la magnífica forma que ho van fer l'any passat, on va oferir quatre construccions de gamma extra, han protagonitzat una bona actuació. Han sortit molt forts amb el 2 de 9 amb folre i manilles, que els ha quedat carregat treballant-la de valent després de la sortida de la canalla. Tot i la caiguda, no han tingut problemes per completar la diada amb el 3 i el 4 de nou amb folre. Han finalitzat l'actuació carregant el pilar de 7.

 

La Joves de Valls també ha apostat pel 2 de 9 amb folre i manilles, però han estat més conservadors i han sortit de 3 de 9 amb folre, descarregat sense complicacions, En la segona ronda han atacat la torre de nou, que els ha quedat en intent desmuntat. Ho han tornat a intentar i aquest cop han pogut coronar-lo, tot i que ha cedit poc desprès de l'aleta. Han completat l'actuació amb el 4 de 9 amb folre.

 

L'altre colla local, els Castellers de Terrassa, han sortit molt satisfets del Raval de Montserrat, on han estrenat el 3 i el 4 de 8 i també han completat el 9 de 7.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut