Paula Molés.
Paula Molés.
DISSABTE, A LES 15.05

La història del menjar en sis icones, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Dissabte, 9 de març, a les 15.05, el programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, explicarà la història del menjar amb símbols amb el dissenyador Alberto Arza i l'antropòleg Jesús Contreras.

La història del menjar es pot sintetitzar amb icones, des del paleolític fins a l'actualitat, tal com fa el llibre "Història del comer", de l'editorial Librooks, amb gairebé 400 icones. Demà, a les 15.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, el dissenyador Alberto Arza, de l'estudi de disseny Papila -especialitzat en alimentació-, dibuixarà 6 d'aquests símbols que simbolitzen la història del menjar i l'antropòleg Jesús Contreras els interpretarà.

A més, la sommelier i nutricionista Clara Antúnez i el poeta Josep Pedrals dissertaran sobre vi i poesia; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parlarà dels bunyols de vent típics de la Quaresma i dels productes de temporada; la secció "El crític gastronòmic", amb Philippe Regol, visitarà el Topik Restaurant de Barcelona, del xef Adelf Morales; l'escriptora i periodista Empar Moliner s'asseurà a la taula del Caníbal per tastar i valorar una beguda peculiar amb connotacions cinematogràfiques i literàries i determinar si és "Nyap o top?", i l'actriu Laia Marull rememorarà la seva magdalena de Proust particular. I, finalment, "La propina" la deixarà Jordi Asturgó del programa "APM?".

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

 

Anar al contingut