Zidane en roda de premsa
Futbol

Zidane: "Ho lluitarem fins al final, malgrat les dificultats"

Un Madrid al límit afronta la tornada a Liverpool amb dos gols de marge i en un Anfield buit

Josep CochActualitzat

L'equip blanc arriba amb molts partits a les cames al tram decisiu de la temporada, però Zidane té clar que l'equip s'ho deixarà tot perquè el Madrid sempre juga per guanyar.

El tècnic del Reial Madrid ha parlat en roda de premsa 24 hores abans de jugar-se l'accés a la semifinal de la Champions davant del Liverpool. Tot i el marge de dos gols de què disposen, el tècnic francès té clar que:

"Sabem el partit que ens toca demà: complicat. Hem de continuar amb el que estem fem i estem preparats per a aquest partit de tornada".

Demà Anfield, un dels estadis mítics del futbol europeu per l'atmosfera que s'hi respira, estarà buit, tot un hàndicap per als locals:

"No podem fer-hi res, nosaltres tampoc no en tenim, de públic, però és la situació que ens toca viure".

El Madrid manté opcions a la Lliga i la Champions, però a l'hora de triar quin dels dos títols els il·lusiona més Zidane ha dit que no té preferències:

"Nosaltres no escollirem res. El que volem fer és seguir amb el que estem fent. L'únic que tenim al cap és el partit de demà i passar ronda. Res més".

Els equips han arribat al tram definitiu de la temporada amb molts partits a les cames, un problema que ha derivat en lesions. Però arribats aquí, el tècnic madridista ha dit que:

"L'estat anímic i el físic van plegats. Nosaltres el que volem fer és un altre gran partit. L'equip està preparat per competir. La resta... No gestionarem res. Com fem sempre".

Les lesions, la pandèmia, els estadis buits... Les dificultats, diu Zidane, "sempre uneixen, un fet que demostra la força de l'equip. M'hauria agradat disposar de tots els jugadors, però m'he de centrar en els que estan aquí per preparar i poder fer un gran partit".

 

 

 

 

Anar al contingut